Saya Bersedia Kembangkan Bisnes

Tuan MEMANG HEBAT!

Sesungguhnya perjalanan untuk mengembangkan bisnes penuh dengan onak duri. Kami harap tips percuma dari Puan Ainon dapat bantu Tuan menempuh ombak menuju impian Tuan menjadikan bisnes sebagai legasi.

Selamat menonton 10 video percuma di bawah:

Video 1

Berapa Lama Masa Yang Perlu Diambil Untuk Berkembang?

Video 2

Adakah Setiap Kali Nak Berkembang Kena Tambah Modal Baru?

Video 3

Bagaimana Menguruskan Staf Lama Ketika Sedang Berkembang?

Video 4

Apakah Fokus Utama Bisnes Ketika Sedang Berkembang?

68 Nota Jualan Puan Ainon bersama 26 Video Penerangan. Di dalam buku ini Puan Guru menceritakan tentang pelanggan, Agent dan banyak lagi topik menarik.Didatangkan bersama video penerangan, ianya mampu membantu membina mindset menjual yang betul bagi usahawan.

Nota Marketing yang ditulis oleh Puan Ainon Mohd sendiri sangat sesuai dibaca oleh semua usahawan yang mahu memahamai apakah konsep Marketing yang sebenar. Puan Ainon menulis tentang beberapa perkara yang sangat penting untuk kita ikuti bagi membina jenama yang kukuh dan pemasaran yang baik.

Nota Copywriting yang ditulis oleh Puan Ainon Mohd sendiri mengariskan ciri-ciri copywriting yang tidak memanipulasi, hype dan overklaim. Tajuk seperti copywriting patuh syariah, manipulasi emosi dan bahasa berpengaruh sangat sesuai dijadikan rujukan oleh semua usahawan